3Ε Coca-Cola HBC
elen
35,10,0,50,1
25,600,60,0,2000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,2,41,15,5,2,1,0,22,0,1
Αποθήκη
Αποθήκη
Αποθήκη1
Αποθήκη1
Προσωπικο
Προσωπικο
Στόλος
Στόλος
Εταιρεία
Εταιρεία
Εταιρεία1
Εταιρεία1
Εταιρεία
Εταιρεία
coca_cola

O Όμιλος Coca‑Cola HBC είναι εμφιαλωτής της The Coca‑Cola Company και μέλος του Συστήματος Coca‑Cola, του πιο εκτενούς συστήματος διανομής αναψυκτικών σε όλο τον κόσμο.

Η βιώσιμη ανάπτυξη του συστήματος καθορίζεται από τις κοινές αξίες και τους στόχους της The Coca‑Cola Company και των συνεργαζόμενων εταιρειών εμφιάλωσης, καθώς από την επιτυχή συνεργασία και την υποστήριξη όλων των μερών.

Η συνεργασία μας με την The Coca‑Cola Company

Η The Coca‑Cola Company είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη εταιρεία αναψυκτικών στον κόσμο. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες, ενώ στα προϊόντα της συγκαταλέγονται τέσσερα από τα πέντε κορυφαία ανθρακούχα αναψυκτικά σε παγκόσμιο επίπεδο: Coca‑Cola, Coca‑Cola Light (diet Coke), Sprite και Fanta.

Εδώ και 60 χρόνια, δημιουργούμε μαζί αξία, συνδυάζοντας αυτήν την πολύτιμη γνώση, τους πόρους και την εμπειρία της The Coca‑Cola Company με τη δική μας εξειδίκευση στην εμφιάλωση, τη διανομή και τις πωλήσεις.

Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca‑Cola Company είναι η Coca‑Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca‑Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca‑Cola στην Ελλάδα.

Δημιουργία ζήτησης

Μέσα από δημιουργικές εκστρατείες προώθησης και εμπορικής διάθεσης των προϊόντων,  η Coca‑Cola Company δημιουργεί τάσεις, αυξάνοντας τη ζήτηση και τις περιστάσεις κατανάλωσης.  Επίσης, μας δίνει τα συστατικά, παράγει και εμπορεύεται συμπυκνώματα, βάσεις και σιρόπια αναψυκτικών.

Κάλυψη ζήτησης

Ως ο επίσημος συνεργάτης εμφιάλωσης έχουμε την ευθύνη για την κάλυψη αυτής της ζήτησης. Μέσα από την παραγωγή, τη συσκευασία, τη διανομή και την προώθηση των τελικών επώνυμων αναψυκτικών στους πελάτες μας, οι οποίοι με τη σειρά τους πωλούν τα προϊόντα στους καταναλωτές. Την ίδια στιγμή, είμαστε υπεύθυνοι για τη διαφήμιση  και την προώθηση της εικόνας των προϊόντων στο σημείο πώλησης.Ο Όμιλος Coca‑Cola HBC είναι ένας από τους κορυφαίους εμφιαλωτές των προϊόντων της The Coca‑Cola Company στον κόσμο, με ετήσιο όγκο πωλήσεων που ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια κιβώτια. Δραστηριοποιείται σε 28 χώρες και τρεις ηπείρους, εξυπηρετώντας τις ανάγκες περίπου 594 εκατομμυρίων ανθρώπων.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Το Τμ. πωλήσεων με βάση την ζήτηση της αγοράς παρέχει στους πελάτες δυνατά προιόντα σε σκοπό την υψηλή κερδοφορία για το κατάστημα.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Καθημερινή επισκεψημότητα των πωλητών στα καταστήματα μας για την επίλυση τυχόν προβλημάτων αλλά και για την ενημέρωση τους.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

6 Τρόποι τοποθέτησης παραγγελίας: 1.μέσω τηλεφώνου 2.μεσω fax 3.μέσω πωλητή 3.μέσω τηλεφωνητή 4.μέσω site 5.sms 6.email

ΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στην τάση της αγοράς για να μπορεί να συμβαδίζει μαζί στις αλλαγές στο σημερινό περιβάλλον.

 

ΣΤΟΧΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Στόχος των πωλήσεων μας, η αύξηση του τζίρου στο πελατολόγιο μας μέσω των ενεργειών απο τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επικοινωνία πωλητών με πελάτες μας για τις προωθητικές ενέργειες που εκτελούν ανα τακτά χρονικά διαστήματα οι συνεργάτες μας.