Νέα προιόντα 3Ε
elen

ΝΕΑ

Νέα προιόντα 3Ε

Τα νέα προιόντα της 3Ε

Το λανσάρισμα έγινε ταυτόχρονα σε 13 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος. . Η νέα σειρά διατίθεται με το πρωτοποριακό, 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι Plant Bottle, φτιαγμένο από 30% από φυτικά υλικά.

Αυτά είναι τα 18 νέα προϊόντα που η Coca Cola ρίχνει φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Η δεύτερη μεγάλη κατηγορία στην οποία επεκτάθηκε η Coca Cola (σ.σ. μετά από το "διαζύγιο" με την Nestle και το Nestea) είναι το "παγωμένο τσάι". Ήδη έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των 5 διαφορετικών προϊόντων της νέας σειράς Fuzetea που συνδυάζει εκχυλίσματα τσαγιού, από 100% βιώσιμες καλλιέργειες, χυμό φρούτων και αρωματικά φυτά. Το Fuzetea διατίθεται με λίγες θερμίδες στις γεύσεις Black ice tea λεμόνι με εκχύλισμα λουίζας, Black ice tea ροδάκινο με εκχύλισμα ιβίσκου, Green ice tea μάνγκο με εκχύλισμα χαμομηλιού, αλλά και σε επιλογές χωρίς ζάχαρη και χωρίς θερμίδες: Green ice tea Passionfruit, Black ice tea white peach, Black ice tea lemon.

Σε ήδη γνωστά σήματα αυτές τις ημέρες η Coca Cola λανσάρει στην Ελλάδα, Fanta πορτοκαλάδα, με 30% λιγότερη ζάχαρη και 20% χυμό πορτοκάλι, Fanta πορτοκαλάδα και λεμονάδα Zero, χωρίς θερμίδες και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, Sprite Zero Λεμόνι Μέντα, καθώς και δύο νέες γεύσεις Schweppes, με Λεμόνι και Μαστίχα-Μέντα, χωρίς ζάχαρη, γεύση εμπνευσμένη από την Ελλάδα και διαθέσιμη μόνο στη χώρα μας.

Αυτά είναι τα 18 νέα προϊόντα που η Coca Cola ρίχνει φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Τέλος σε επίπεδο marketing τις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου και καθόλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου θα κυκλοφορήσουν σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Κυκλάδες τρεις "τουριστικές" συσκευασίες της Coca Cola και της Coca Cola Zero.