ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
elen

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Η Εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ χρόνια στην διακίνηση εμπορευμάτων στα τελικά σημεία εστίασης σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες όπως την Αθηναική Ζυθοποιία ΚΑΙ 3Ε Coca-cola επενδύει καθε χρόνο στην εκπαίδευση του προσωπικού της.
Πραγματοποιούνται σεμινάρια  στις εταιρείες με θέματα όπως: direct sales, marketing, εκπαίδευση διαχείρισης κρίσης, εκπαίδευση πωλήσεων και τρόπους διαπραγμάτευσης με τον πελάτη.Το προσωπικό μας συμμετέχει ενεργά σε όλα τα σεμινάρια αυτα, έτσι ωστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται στις ανερχόμενες αλλαγές της αγοράς.

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Ενα απο τα σημαντικότερα τμηματα της εταιρείας είναι οι Πώλησεις. Το τμήμα Πωλήσεων ειναι η προβολή και η επικοινωνία της εταιρεία μας.
Οι πωλήτες μας είναι συνέχεια κοντά στους πελάτες ενημερώνοντας τους για προσφορές, νέα προιόντα, και την διαχείρηση της εμπορικής  πολιτικής ανα περίπτωση. Το τμήμα πωλήσεων αποτελείται απο 3 πωλητες με κάθε πωλητή να είναι υπεύθυνος για την δική του περιοχή ευθύνης έχοντας την στοχευμένη αναπτυξη των προιόντων και την διευθέτηση των υπολοίπων της αγοράς.
Ο κάθε πώλητης  έχει όλα τα εφόδια απο την εταιρείας στον να πραγματοποιήσει-διαπραγματευτεί όποια αναγκη προκείψει απο τον πελάτη μας.

ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ-ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οδηγοί και βοηθοί η άμεση εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας. Εξυδικευμένο προσωπικό εξυπηρετεί 170 παραγγελίες ανα ημέρα στον σωστό χρόνο με σεβασμό, στις απαιτήσεις των πελατών μας.
Στην μεταφορά των προιόντων μας αρμόζει η ταχύτητα και η ασφαλή μεταφορά αυτών στο τελικό σημείο.

Το κάθε δρομολόγιο ορίζεται βάση της ανάγκης των πελατών έτσι ώστε η παράδοση στο κατάστημα να είναι αρκετά αποτελεσματική.

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Υπευθυνος υποστηριξης-Λογιστηριο

Ενα απο τα σημαντικότερα τμηματα της εταιρείας είναι το Λογιστήριο. Η Εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονα προγράμματα παραγγελιοληψίας και λογιστικών εφαρμογών.
Ο κάθε πελάτης ανα πάσα στιγμή θα μπορεί να έχει πλήρη ενημέρωση για την κίνηση του λογαριασμού του και στατιστική των πωλήσεων της επιχείρησης τού.

Διαθεσιμοτητα θεσης στην εταιρεια:

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας 

συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή στείλτε email στο info@konstantopoulosae.gr