ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
elen

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

poliseis

Η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ συνεργάζεται με δυνατές εταιρείες στον κλάδο του αναψυκτικού και μπίρας όπως (Αθηναική Ζυθοποιία,3Ε..... 


Ολυμπιακή Ζυθοποιία κ.α)

 παρέχοντας στον πελάτη της την ποιότητα και αξιοπιστία των προιόντων της. Η Πολιτική της επιχείρησης βασίζεται στην δημιουργικότητα στο ήθος, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

Στόχος μας είναι η συνεχή προσέγγιση και εξυπηρέτηση στα τελικά σημεία με σεβασμό και με αξιοπρέπεια στον πελάτη. 
Καθημερινά επιτυγχάνουμε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά οργάνωσης-προώθησης ώστε να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον και στις μεταβαλλόμενες συνθήκες στην αγορά.

 

Τηλέφωνα Υπεύθυνων Πωλήσεων

: (+30) 6937 257 983 (+30) 6936 579 101 

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Το Τμ. πωλήσεων με βάση την ζήτηση της αγοράς παρέχει στους πελάτες δυνατά προιόντα σε σκοπό την υψηλή κερδοφορία για το κατάστημα.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Καθημερινή επισκεψημότητα των πωλητών στα καταστήματα μας για την επίλυση τυχόν προβλημάτων αλλά και για την ενημέρωση τους.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

6 Τρόποι τοποθέτησης παραγγελίας: 1.μέσω τηλεφώνου 2.μεσω fax 3.μέσω πωλητή 3.μέσω τηλεφωνητή 4.μέσω site 5.sms 6.email

ΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στην τάση της αγοράς για να μπορεί να συμβαδίζει μαζί στις αλλαγές στο σημερινό περιβάλλον.

 

ΣΤΟΧΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Στόχος των πωλήσεων μας, η αύξηση του τζίρου στο πελατολόγιο μας μέσω των ενεργειών απο τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επικοινωνία πωλητών με πελάτες μας για τις προωθητικές ενέργειες που εκτελούν ανα τακτά χρονικά διαστήματα οι συνεργάτες μας.