Αθηναϊκή Ζυθοποιία με Bacardi Greece στην ελληνική αγορά.

Από τον Απρίλιο του 2021 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αποτελεί τον επίσημο διανομέα του χαρτοφυλακίου των premium προϊόντων της Bacardi Greece στην ελληνική αγορά.

Η Bacardi Greece, έχει θέσει ως στόχο την ενδυνάμωση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας περαιτέρω τις μάρκες της που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: το ρούμι BACARDĺ®, το βερμούτ και τους αφρώδεις οίνους MARTINI®, το τζιν BOMBAY SAPPHIRE®, την βότκα GREY GOOSE®, το σκωτσέζικο ουίσκι DEWAR’S® και την τεκίλα PATRÓN®.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

«Πρόκειται για μια συμφωνία αμοιβαία επωφελή, τόσο για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία όσο και για την Bacardi, δεδομένου ότι τα χαρτοφυλάκια προϊόντων μας είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό συμπληρωματικά,» δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Δανιηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. «Θα προσφέρουμε στην αγορά μία ακόμα πιο δυναμική και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων αλλά και υπηρεσίες υψηλότατων προδιαγραφών, καθώς από την 1η Απριλίου θα διανέμουμε προϊόντα σε πλήθος κατηγοριών: μπίρα, μηλίτη, νερό και αλκοολούχα ποτά. Θα αγκαλιάσουμε το χαρτοφυλάκιο της Bacardi και θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στις ανάγκες των πελατών και των καταναλωτών μας.»

Σχετικές Αναρτήσεις

Αφήστε μια απάντηση