ΘΕΟΝΗ : Δύο νέες διεθνείς διακρίσεις AVPA PARIS GOURMET

ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό: Δύο νέες διεθνείς διακρίσεις AVPA PARIS GOURMET

Η διεθνής Πιστοποίηση «AVPA Gourmet Product» αποδίδεται από επιτροπή Ειδικών της Γαστρονομίας και Chefs, σε προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση τους, τη σύνθεσή τους και τη συνολική τους παρουσία. Ένα «AVPA Gourmet Product» διακρίνεται για τη φίνα επίγευσή του που το καθιστά ένα αξιοσημείωτο προϊόν.

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Θεσμού Ποιότητας AVPA, κ. Philippe Juglar, ταξίδεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βατσουνιά της Καρδίτσας προκειμένου να απονείμει ο ίδιος τις δύο πιστοποιήσεις στον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο του ΘΕΟΝΗ, κ Δημήτρη Τσέλιο, που δήλωσε σχετικά: «Ήταν τιμή μας να υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας τον αξιότιμο Πρόεδρο του Διεθνούς Θεσμού Ποιότητας AVPA, κ. Philippe Juglar. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που το ΘΕΟΝΗ εξακολουθεί να αναγνωρίζεται διεθνώς για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το διακρίνουν, αναδεινύοντάς το σε ένα Ελληνικό water brand με διεθνή χαρακτήρα».

Το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο

Το ΘΕΟΝΗ αναβλύζει σε υψόμετρο 1100μ. στην Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

Πηγή: https://thecaller.gr/

Αφήστε μια απάντηση