Εμείς.. Μια συνεχή αναπτυσσόμενη εταιρεία

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ο Μιχάλης Κωνσταντόπουλος μετά απο μια πορεία 24 χρόνων στην εμφιάλωση αναψυκτικών συνεργαζόμενος με την εταιρεία Τριανταφυλλόπουλου αποφασίζει το 1948 να ιδρύσει την εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ μαζί με την σύζυγο του Παναγιώτα με αντικείμενο την εμφιάλωση πορτοκαλάδας λεμονάδας γκαζόζας σόδας με επωνυμία ΑΣΣΟΣ – ΚΟΡΠΗ.

Special αναψυκτικό

Το 1981 ανέλαβε την επιχείρηση του ο υιός του Μιχάλη ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ για να συνεχίσει την παράδοση και έπειτα απο μια επιτυχημένη πορεία να φτάσει σήμερα σε αυτή την μορφή της δηλαδή την αντιπροσώπευση των εταιρειών ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ και COCA COLA 3Ε όπως επίσης πολλές άλλες εταιρείες εμφιαλωμένων νερών κρασιού και οινοπνευματώδη ποτών.

Ο Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος δραστηριοποιήται στο κλάδο ποτού – αναψυκτικού και είναι πρόεδρος στο νομό Αχαϊας απο το 1992, όπως επίσης το 2007 έγινε πρόεδρος πανελλήνιας ένωσης διακινητών εμπόρων οίνων ποτών.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Οι εγκαταστάσεις μας

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιήται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8 στρεμμάτων στην περιβόλα πατρών με κλειστό χώρο 1500 μετρών.
Η Εταιρεία μας απασχολεί 27 εργαζομένους και με 22 φορτηγά εξυπηρετεί 700 καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών. Επίσης εξυπηρετεί ένα δίκτυο χονδρεμπόρων σε Νοτιοδυτική Ελλάδα, Στερεά , Αθήνα και Πελοπόννησο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ LEADER ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Διανομή επώνυμων προϊόντων για την αύξηση κερδοφορίας.

Η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ συνεργάζεται με δυνατούς προμηθευτές στον κλάδο του αναψυκτικού και μπίρας όπως (Αθηναική Ζυθοποιία, 3Ε, Ολυμπιακή Ζυθοποιία,κ.α) παρέχοντας στον πελάτη της την ποιότητα και αξιοπιστία των προιόντων της. Η Πολιτική της εταιρείας βασίζεται στην δημιουργικότητα στο ήθος, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας – συνεργάτες μας

coca-colaathenian-breweryolympic-brewerytheoni-waterkorpi-waterred-bullmonster-energydiageoeza-breweryktima-hatzimihalihola-cokteiltsaknakis-drinks

Τμήμα εξυπηρέτησης Πελατών

Οι πελάτες μας μπορούν να αναζητούν στατιστικά στοιχεία της επιχείρησης όπως στοιχεία καταναλώσεων, οικονομικά στοιχεία, επικοινωνία με τις εταιρείες. Είμαστε παρών για να  εξυπηρετήσουμε στο οποιοδήποτε αίτημα του πελάτη μας. 

Για παραγγελίες με παράδοση αυθημερόν θα πρέπει να έχουν δωθεί μεχρι και τις 12:00 

  1. Μέσω τηλεφώνου στα νούμερα 2610640491
  2. Μέσω fax στα νούμερα 2610640226
  3. Μέσω του Υπεύθυνου Πωλήσεων της Περιοχής
  4. Μέσω της φορμας του site 
  5. sms 
  6. Email