ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ο Μιχάλης Κωνσταντόπουλος μετά απο μια πορεία 24 χρόνων στην εμφιάλωση αναψυκτικών συνεργαζόμενος με την εταιρεία Τριανταφυλλόπουλου αποφασίζει το 1948 να ιδρύσει την εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ μαζί με την σύζυγο του Παναγιώτα με αντικείμενο την εμφιάλωση πορτοκαλάδας λεμονάδας γκαζόζας σόδας με επωνυμία ΑΣΣΟΣ – ΚΟΡΠΗ. Το 1981 ανέλαβε την επιχείρηση του ο υιός του Μιχάλη ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ για να συνεχίσει την παράδοση και έπειτα απο μια επιτυχημένη πορεία να φτάσει σήμερα σε αυτή την μορφή της δηλαδή την αντιπροσώπευση των εταιρειών ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ και COCA COLA 3Ε όπως επίσης πολλές άλλες εταιρείες εμφιαλωμένων νερών κρασιού και οινοπνευματώδη ποτών.
Ο Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος δραστηριοποιήται στο κλάδο ποτού – αναψυκτικού και είναι πρόεδρος στο νομό Αχαϊας απο το 1992, όπως επίσης το 2007 έγινε πρόεδρος πανελλήνιας ένωσης διακινητών εμπόρων οίνων ποτών. Η Εταιρεία μας δραστηριοποιήται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8 στρεμμάτων στην περιβόλα πατρών με κλειστό χώρο 1500 μετρών.
Η Εταιρεία μας απασχολεί 28 εργαζομένους και με 26 φορτηγά εξυπηρετεί 850 καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών.

ΕΜΕΙΣ

  1. Άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε τελικό σημείο αυθημερόν σε διάστημα 2 ωρών από την τοποθέτηση παραγγελίας.
  2. Έμπειρο προσωπικό. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο και συμμορφωμένο βάση αναγκών των πελατων
  3. Ασφάλεια Εμπορευμάτων. Τα εμπορεύματα μας διακινούνται με ασφάλεια, πλήρως διαμορφωμένα βάση iso & haccp.
  4. Πορτοφόλιο. Τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων με ζήτηση στην αγορά με δυνατή εμπορική πολιτική.
  5. Αποθέματα. Η εταιρεία μας έχει επαρκή εμπορεύματα να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελάτων μας έχοντας πάντα ότι χρειάζεται.
  6. Πωλήσεις. Έμπειρο προσωπικό πωλήσεων δίπλα στον πελάτη ενημερώνοντας – καθοδηγώντας τον για τις εξελίξεις της αγοράς – προϊόντων.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας χρόνια στον χώρο της εστιάσης μεταφέρει τα εμπορεύματα στα τελικά σημεία γνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας με αποτέλεσμα να υπάρχει μια χρόνια εμπιστοσύνη σε εταιρεία – πελάτη. Στόχος μας η συνεργασία win-win με τον πελάτη μας καθοδηγώντας και πληροφορώντας τον για τις εξελιξεις της αγοράς.

Η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ συνεργάζεται με δυνατούς προμηθευτές στον κλάδο του αναψυκτικού και μπίρας όπως (Αθηναική Ζυθοποιία, 3Ε, Ολυμπιακή Ζυθοποιία,κ.α) παρέχοντας στον πελάτη της την ποιότητα και αξιοπιστία των προιόντων της. 

Η Πολιτική της εταιρείας βασίζεται στην δημιουργικότητα στο ήθος, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας – συνεργάτες μας

Γνωρίζοντας τις ανάγκες του πελάτη μας, προσαρμοζόμαστε με τις συγκυρίες της αγοράς και καταφέρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

  • Ξεκάθαρη εμπορική πολιτική.
  • Πληροφόρηση πελάτη για την πορεία του σε πωλήσεις και κερδοφορίες.
  • Αυθημερόν Παράδοση

  • Τεράστιο πορτφόλιο επώνυμων προϊόντων 

Εμπορία αναψυκτικών ποτών Αριστοτέλους 44, Περιβόλα Πατρών Τηλέφωνο Επικοινωνίας: (+30) 2610-640491 Γ.Ε.ΜΗ.: 35530616000