Οι συνεργάτες μας

Συνεργάτες

coca_cola
COCA-COLA 3Ε Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε.

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company.

athenian_brewery
ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι εταιρεία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα και είναι μέλος του ολλανδικού Ομίλου Heineken. Παράγει και συσκευάζει στην Ελλάδα τις μπίρες Amstel, Amstel Radler, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer, Νύμφη, ΜΑΜΟΣ.

olympic-brewery
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ: ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ... Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αγαπημένες μάρκες στην κατηγορία.

eza_beer
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.

Με την έδρα μας στην καρδιά της Ελλάδας, παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα ζύθου που εξάγουμε σε όλο τον κόσμο, στέλνοντας τις ελληνικές γεύσεις όσο πιο μακριά μπορούμε.

ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο.

diageo-drinks
Diageo plc

Η Diageo plc είναι μια βρετανική πολυεθνική εταιρεία αλκοολούχων ποτών, με έδρα το Λονδίνο, Αγγλία. Λειτουργεί από 132 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικός διανομέας σκωτσέζικου ουίσκι.

Monster Energy

Το Monster Energy διαφημίζεται κυρίως μέσω χορηγιών σε αθλητικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβάνοντας μοτοκρός, BMX, ορεινή ποδηλασία, χιονοσανίδα.

Pernod Ricard

Η Pernod Ricard είναι μια γαλλική εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για τα απεριτίφ παστί με γεύση γλυκάνισου Pernod Anise και Ricard Pastis.

Red Bull GmbH

Η Red Bull GmbH είναι αυστριακή εταιρεία ποτοποιίας, η οποία εμπορεύεται το ενεργειακό ποτό Red Bull.

Μεταλλικό Νερό Θεόνη

Περισσότερα από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο!Από το 2019 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη.

hatzimichalis_wine
Κτήμα Χατζημιχάλη

Ενα οικογενειακό οινοποιείο στην Κοιλάδα της Αταλάντης, με παράδοση και αγάπη στην παραγωγή ποιοτικού κρασιού, απο το 1973!

Μεταλλικό Νερό Κορπή

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή® με καταγωγή από τα Ακαρνανικά Βουνά έχει ένα πολύτιμο μυστικό: την ίδια την καταγωγή του.