Τμήμα Διοίκησης

Τμήμα Διοίκησης

Η Διοίκηση καταρτίζεται από την οικογένεια μας. Μαζί καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο της Εταιρείας μας έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις καθημερινές προκλήσεις και απαιτήσεις της αγοράς.  Είμαστε παρών δίπλα στον επιχειρηματία να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη για μια μακροχρόνια συνεργασία.

Κωνσταντόπουλος Θεόδωρος

Απο την χρονιά του 1952 εως σήμερα είμαστε παρών στην πόλη μας την Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή να σας εξυπηρετούμε και να πηγαίνουμε μαζί το κάθε βήμα της επαγγελματικής σας πορείας. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να μαστε δίπλα σας σε κάθε αλλαγή και απαιτήσεις της αγοράς.

ΘέσηΙδιοκτήτης Εταιρείας
Τηλέφωνο 2610-640491
Emailinfo@konstantopoulosae.gr

Κωνσταντοπούλου Παναγιώτα

Η εταιρεία μας κάθε χρόνο ακολουθεί τις εξελίξεις και απαιτήσεις της αγοράς έχοντας ως κύριο παράγοντα τον πελάτη της και προσαρμόζεται βάση της ζήτησης αγοράς για να μπορεί να πετυχαίνει την αναγνωρισημότητα της βασισμένη σε αρκετά δυνατό επαγγελματικό περιβάλλον για ενα προσοδοφόρο μέλλον.

ΘέσηΠρόεδρος Εταιρείας
Τηλέφωνο 2610-640491
Emailpeny@konstantopoulosae.gr

Ευσταθόπουλος Κυριάκος

Είμαστε δίπλα σας για να καθοδηγήσουμε στην αύξηση της κερδοφορίας μέσω των επώνυμων προιόντων που διακινούμε και να σας λύνουμε καθημερινά το οποιοδήποτε αίτημα, πρόβλημα για μια υγιή και μακροχρόνια συνεργασία.

ΘέσηΕπικεφαλής Πωλήσεων
Τηλέφωνο 6936-579107
Emailkiriakos_sales@konstantopoulosae.gr

Κανελλόπουλος Θανάσης

Ο έλεγχος για την ασφαλή αποθήκευση των προιόντων μας και την σωστή διανομή τους είναι το προτέρημα μας διασφαλίζοντας την επάρκεια της ποσότητας και της κατανομής των προιόντων για να σας εξυπηρετούμε άμεσα και υπεύθυνα.

ΘέσηΕπικεφαλής Αποθήκης
Τηλέφωνο 6936-579111
Emailthanasis@konstantopoulosae.gr