Τμήμα Αποθήκης

Τμήμα Αποθήκης

Σε αποθήκες 4000 μ. αποθηκεύουμε καθημερινά τα εμπορεύματα μας και τα φυλάσσουμε μακρία απο την υγρασία, ζέστη, και αλλες καιρικές συνθήκες που μπορούν να βλάψουν το προιόν διατηρώντας την καθαρή συσκευασία και φρεσκάδαΟι αποθήκες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες για την σωστή αποθήκευση των προιόντων και φέρουν πιστοποίηση ISO και HACCP.

Ο έλεγχος για την ασφαλή αποθήκευση των προιόντων μας και την σωστή διανομή τους είναι το προτέρημα μας διασφαλίζοντας την επάρκεια της ποσότητας και της κατανομής των προιόντων για να σας εξυπηρετούμε άμεσα και υπεύθυνα

Εγκαταστάσεις4000 μ.
Πιστοποιήσεις ISO & HACCP
Χωρητικότητα 2000 παλέτες

Ασφάλεια

Τα εμπορεύματα μας, αποθηκεύονται σε αποθήκες με την κατάλληλη θερμοκρασία χώρις να επηρεάζεται η συσκευασία και το μείγμα στο εσωτερικό του προϊόντος.

Διαδικασία

  • Καθημερινός έλεγχος εμπορευμάτων
  • Κατανομή αποθήκης βάση FIFO - LIFO
  • Ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων μέσα και έξω απο την αποθήκη
  • Άμεση και γρήγορη φόρτωση εμπορευμάτων στα φορτηγά μας

Καλύπτουμε όλο τον νομό Αχαίας και της ευρύτερης περιοχής καθημερινά με δρομολόγια μέσα στην μέρα. Είμαστε δίπλα στον επιχειρηματία να καλύψουμε όλες τις ανάγκες για τα εμπορεύματα που θα χρειαστεί για την επιχείρηση του.

Με τον στόλο μας καλύπτουμε κάθε σημείο που θα μας δώσει την παραγγελία του καθημερινά άλλα και εμπορεύματα που θα χρειαστούν πελάτες με εμβέλεια όλη την νοτιοδυτική Ελλάδα