Σχηματάρι MEGA-PLANT

Το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών


Το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών

Αποτελώντας το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών, απασχολεί περισσότερους από 400 εργαζόμενους και διαθέτει καθημερινά στην αγορά περισσότερα από 540 προϊόντα για κάθε στιγμή και ώρα της μέρας. Πραγματοποιώντας εξαγωγές σε 11 χώρες, από εδώ επενδύουμε στην Ελλάδα και παράγουμε για τον κόσμο. 
Το εργοστάσιό μας αποτελεί πλέον ένα νέο πρότυπο παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής, που μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε τις επιδιώξεις μας για αύξηση των εξαγωγών και κάλυψη των αναγκών άλλων χωρών του Ομίλου, όταν η ζήτηση εκεί υπερβαίνει τις δυνατότητες παραγωγής, ή όταν δημιουργούνται νέες ανάγκες.

το Σχηματάρι Mega Plant διαθέτουμε 17 γραμμές παραγωγής, με δυνατότητα λειτουργίας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο.

2 γραμμές παραγωγής για κουτί αλουμινίου (330 ml, 375ml)

2 γραμμές παραγωγής PET (350 ml, 500 ml, 1000 ml, 1500 ml), 

7 γραμμές παραγωγής χυμών σε ασηπτική συσκευασία Tetrapak (250ml, 330ml, 1000ml, 1500ml),

1 γραμμή γυάλινων φιαλών (επιστρεφόμενη φιάλη RGB 250ml και μη-επιστρεφόμενη φιάλη NRGB 250ml), 

1 γραμμή παραγωγής Post-Mix δοχείων (9L, 18L) & Βag In Box (10L, 20L)

4 γραμμές παραγωγής προπλασμάτων

Δεν επαναπαυόμαστε έχοντας πετύχει αυτούς τους δείκτες. Η διαρκής μείωση του οικολογικού αποτυπώματος της εταιρείας μας, μέσω της υιοθέτησης των πιο σύγχρονων πρακτικών, είναι πάντα προτεραιότητα για εμάς και δεν περιορίζεται αυστηρά στις άμεσες δραστηριότητές μας. Συνδέεται και με τους υπόλοιπους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας, τους προμηθευτές και τους διανομείς μας, και εκτείνεται στην ευρύτερη κοινωνία, με την ανάπτυξη και υλοποίηση προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Σχετικές Αναρτήσεις

Αφήστε μια απάντηση