Κατεβήκαμε στο εργαστήριο και δημιουργήσαμε διπλάσια δόση από το εκρηκτικό μας ενεργειακό ποτό.

Μιλάμε για τη διπλάσια ποσότητα ενέργειας απ᾽ ότι ένα Monster Energy 250ml.

Tο Monster είναι γροθιά ενέργειας, αλλά με μια απολαυστική γεύση που θέλεις να το πιεις με τη μια.

Γλυκό και Αλμυρό – Κλασσική γέυση…Monster!

Το μη αλκοολούχο Monster Mule

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο, το Moscow Mule ανακαλύφθηκε όταν ένας Ρώσος έμπορος βότκας, ένας πωλητής χάλκινων ποτηριών και ένας ζυθοποιός τζιτζιμπίρας, συναντήθηκαν τυχαία σε ένα μπαρ στο Hollywood. Αποθανατίσανε το επικό τους coctail, με μία instant camera, και έδειξαν την ιδεά τους σε όλα τα bar μοιράζοντας φωτογραφίες. To Moscow Mule είχε γίνει viral πολύ πριν τα social media! 

Aφιερωμένο σε αυτούς τους τρεις καινοτόμους, το μη αλκοολούχο Monster Mule, είναι φτιαγμένο με ένα “mule kick”  απο γλυκό και πικάντικο ginger, ένα ζωηρό σβήσιμο από lime και φυσικά με το ενεργειακό μείγμα του Monster Energy, μείγμα για να ξεσηκώσει!

Μοιραστείτε λοιπόν ένα Monster Mule με ένα φίλο σας  και ανεβάστε μία φωτογραφία στο Instagram με tag #MonsterMule για να συνεχιστεί η παράδοση!  

Υπάρχει η θεωρία ότι κάτι τόσο μικρό και ασήμαντο όπως το χτύπημα των φτερών μιας πεταλούδας μπορεί να είναι το έναυσμα για έναν τυφώνα.

Το Monster Monarch, που πήρε το όνομά του από την ταπεινή πεταλούδα, έχει μια ελαφριά διακριτική γεύση με νότες ροδάκινου και νεκταρίνι.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι ντελικάτο και όχι υπερβολικό. Ετοιμαστείτε να ζήσετε το δικό σας «Φαινόμενο Πεταλούδας» καθώς το Monarch έχει δόση από το θρυλικό Monster Energy.

Unleash the Beast!

Αφήστε μια απάντηση